21 d’agost de 2012

CIGONYES A LA ROCA

El passat dia 12 d'Agost, van ser vistes un munt de Cigonyes (Ciconia ciconia) per la zona de Bellavista, algunes fons parlen de dos centenars (Jorge Arroyo com. pers). De fet dues d'aquestes van ser trobades electrocutades sota les torres d'alta tensió que hi ha per la zona . Una d'elles estava anellada (Francesç Jutglar com. pers) amb la qual cosa aviat sabrem d'on provenien, tot i que malauradament s'han de lamentar un mínim de dues baixes!!!
El dia 13 també van ser vistes grups de Cigonyes per la zona del Convent de La Torreta (Jesus Costa com. pers), i en aquest cas es va tractar d'algunes desenes. La mateixa nit el "twitter" anava ple de "twitts" advertint de grups de Cigonyes parades sobre teulades de la ciutat de Granollers ( Javi Mendoza com. pers).
El dia 14, per la marinada, van ser vistes prop d'un centenar en la mateixa zona de La Torreta, parades sobre arbres i torres d'alta tensió.

Les Cigonyes parades sobre les torres d'alta tensió poden patir electrocucions tal i com va passar a Bellavista.
No es un fet aïllat que les Cigonyes passin pel cel del nostre municipi, però si que és un fet que la gent no acostuma a presenciar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada